The future is now!

Strategie

Voor ons betekent strategie een sprankelende reis naar succes en een nieuwe toekomst. Met moderne methoden en scherpe analyses zetten wij jouw ideeën om in een krachtige en onderscheidende strategie.

Samen met jou ontwikkelen we een strategische visie die je organisatie vooruitstuwt. We geloven dat een goede visie echt tot leven komt als je je mensen weet mee te nemen! Dit bereiken wij door de strategie en visie op een inspirerende manier te vertalen naar jouw teams.

Transformatie

Verken de toekomst met ons als jouw kompas. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van transformaties en transities.

Van organisatorische herinrichting tot duurzaamheidstransities en digitale transformaties, wij zorgen voor een soepele overgang en duurzame groei. Waar mensen met plezier aan werken.

Onze aanpak omarmt innovatieve strategieën, transformeert structuren en leidt tot krachtig leiderschap om gewenst gedrag te verankeren.

man standing behind flat screen computer monitor
man standing behind flat screen computer monitor
selective focus photography of boy wearing black Batman cape
selective focus photography of boy wearing black Batman cape
Leiderschap

In een snel veranderende omgeving is nieuw leiderschap de kern van succesvolle organisaties.
We ondersteunen nieuwe leiders in het vormen
van de toekomst van de organisatie.

Van opkomende talenten tot doorgewinterde executives, we ondersteunen leiders en teams in
het versterken van nieuw leiderschap. Innovatieve leermethoden combineren we met praktijkervaring om leiders te helpen hun potentieel te benutten.
Ook kunnen we op directieniveau jouw kritische sparringpartner zijn in complexe uitdagingen.

strategie ontwikkeling visie ontwerp en ontwikkelingstrategie ontwikkeling visie ontwerp en ontwikkeling
Sociale innovatie

We brengen een innovatieve visie in de praktijk tot leven door een unieke combinatie van het creëren van een lerende organisatie en imagineering.

Onze aanpak wordt gedreven door imagineering, waar verbeeldingskracht, creativiteit en
strategie samenkomen. We betrekken klanten
en stakeholders. Met onze expertise in projectmanagement en subsidie aanvragen ontwikkelen én implementeren we sociale en digitale innovaties.

We leiden organisaties naar duurzame resultaten, terwijl we nieuwe vaardigheden ontwikkelen bij binnen teams en leiders. Hiermee versterken we
de kracht van de lerende organisatie en creëren we nieuwe kansen.

Interim management

Als eigenaar van Red Queen effect is
Nanny Huismans ook beschikbaar voor tijdelijke leiderschapsposities op topniveau in de publieke sector en het bedrijfsleven.

Met een bewezen track record in het leiden van organisatieontwikkeling, herstructuren en het navigeren door complexe uitdagingen is ze in staat om organisaties te stabiliseren en naar succes te leiden. Daarbij neemt ze een analytische blik, mensgerichte aanpak en vernieuwend perspectief mee. Met een een bewezen staat van dienst in uitdagende omgevingen en in verschillende sectoren kan uw visie tot leven gebracht worden.

Beschikbaar voor: C-level, directie, bestuurder of senior management, projectmanagement of programmamanagement.

innovatie, imagineering, design thinking, agile, storytelling, gamification.
innovatie, imagineering, design thinking, agile, storytelling, gamification.
Bestuurlijke samenwerking

Wij hebben passie voor organisaties die over hun eigen schaduw durven te stappen en geloven in nieuwe vormen van samenwerking.

We bouwen we graag mee aan domeinoversteigende samenwerkingen. Een krachtige netwerk en gemeenschappelijke doelen ontwikkelen, maar ook een tastbare impact op de samenleving creëren.

Ruime ervaring in het vormen en integraal inrichten van strategische partnerschappen, zowel vanuit rol van directie, bestuurder als toezichthouder. We hebben expertise in governance en het samenbrengen van gedrag, cultuur en processen.

Zoek je een kwartiermaker of heb je bestuurlijke vraagstukken? Neem gerust contact op.

Do Something Great neon sign
Do Something Great neon sign
man in white dress shirt sitting beside woman in black long sleeve shirt
man in white dress shirt sitting beside woman in black long sleeve shirt